Ειδήσεις, νέα από Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Βόμβα: Επανάληψη για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

0 2,857

Ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε την επανάληψη του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της basket League, για την 6η αγωνιστική, που είχε τελειώσει με νικητή την ένωση με σκορ 85-54.

Ο ΠΑΟΚ είχε καταθέσει ένσταση, με το πέρας της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να ζητάει να εκτελεστεί η μία βολή του Ζερμέιν Λοβ, ή το χρονόμετρο να επανέλθει στο σωστό χρόνο.

Στην εκδίκαση που έγινε την Τετάρτη (09/12) ο αθλητικός δικαστής έκρινε πως ο χρόνος λειτούργησε σωστά και δεν υπήρξε θέμα παραβίασης. Ωστόσο ο αθλητικός δικαστής είπε «ο Χατζής έκανε φάουλ στον Λοβ». Κάτι που επανέλαβε μάλιστα δύο φορές, εννοώντας τον Νίκο Ζήση.

Με σημερινή απόφασή του ο αθλητικός δικαστής ζητάει την επανάληψη του αγώνα στο ΟΑΚΑ, γιατί υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος. Μια απόφαση που ιστορικά δεν έχει προηγούμενο στο ελληνικό μπάσκετ, καθώς ο αθλητικός δικαστής έκρινε μια απόφαση διαιτητή και το αν υπήρχε φάουλ ή όχι, αλλά τώρα δημιουργείται ένα δεδιικασμένο, ειδικά στο χώρο της Α1.

ΔΙαβάστε την απόφαση:

Δέχεται εν μέρει την ένσταση της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ).Διατάσσει την ολική επανάληψη του αγώνα της 6ης αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) – ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 16-02-2020.

Αφήστε ένα σχόλιο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Περισσότερα