Ειδήσεις, νέα από Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Τελειώνει άμεσα ο Καρέα, ποιά τα φαβορί

0 1,215

Τα σύννεφα πύκνωσαν αρκετά για τον Ιταλό που αναμένεται άμεσα να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ. Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο όπως φαίνεται θα είναι και το τελευταίο του, με τον Ιταλό τεχνικό να μην φαίνεται ικανό να ανατρέψει το εις βάρος του κλίμα.

Παρότι ο Μελισανίδης παρείχε εμπιστοσύνη στον Ιταλό και μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα σε κουβέντα τους, του είπε πως δεν θα πάει πουθενά, τα πράγματα αλλάξαν και η απόφαση για αντικατάσταση του έχει ήδη παρθεί.

Έχουν ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για να λυθεί η συνεργασία της ομάδας με τον Ιταλό τεχνικό και την ίδια στιγμή προετοιμάζεται η επόμενη μέρα της ομάδας.

Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ είναι ο παλιός γνώριμος Μανόλο Χιμένεθ, παίζει όμως και το όνομα του Γκουστάβο Πογιέτ. Όσον αφορά τις φήμες για τον Βλάνταν Ίβιτς που είδαν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, έως μηδαμινές.

Αφήστε ένα σχόλιο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Περισσότερα