Ειδήσεις, νέα από Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Survivor Spoiler 8/3: Αυτοί κερδίζουν, αυτός την ατομική ασυλία

0 2,000

Τεταμένο είναι το κλίμα και στις δύο ομάδες, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής. Οι μπλε τα έχουν βάλει πλέον με τον Τζέιμς, ο οποίος από εκεί που ήταν ο αρχηγός, πλέον έχει περάσει στο περιθώριο, μαζί με τον Μπάρτζη και την Άνα Μαρία.

Βέβαια, τα άφησαν λίγο πίσω όλα αυτά και απόλαυσαν το εξαιρετικό έπαθλο του Ατζούν στο σκάφος του, με τον Άλεξ να δείχνει να το απολαμβάνει περισσότερο από όλους.

Στους κόκκινους, ο Κοψιδάς δείχνει να μην αντέχει χωρίς φαγητό και δημιουργεί θέμα, στην μυρασιά του φαγητού, με αρκετούς παίκτες να αντιδρούν. Πρόβλημα δείχνει να δημιουργεί και η τάση του να δίνει συνέχεια οδηγίες, ενώ αγωνιστικά έχει πέσει πάρα πολύ.

Πολύ σημαντική η σημερινή μέρα, με την πρώτη ασυλία να παίζεται. Σύμφωνα  με πληροφορίες νικήτρια ομάδα είναι η κόκκινη, με τους μπλε να οδηγούνται στο συμβούλιο για να ψηφίσουν.

Το ενδιαφέρον όμως είναι στο ποιος παίρνει την ασυλία. Εδώ υπάρχει ένα μικρό μπέρδεμα.

Αυτό που μάθαμε στην αρχή είναι πως την ασυλία την παίρνει ο Τζέιμς, στην πορεία όμως αυτό άλλαξε, με άλλη πληροφορία να λέει πως η ασυλία πάει στην Άννα Μαρία. Με επιφύλαξη, μαθαίνουμε πως πρώτος υποψήφιος θα είναι ο Νίκος. Για να δούμε…

 

Αφήστε ένα σχόλιο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Περισσότερα