Ειδήσεις, νέα από Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Survivor Spoiler 23/3: Αυτοί κερδίζουν, οι 3 υποψήφιοι

0 2,554

Εύκολα έκαναν το 1-0 στις ασυλίες οι κόκκινοι και έστειλαν τους μπλε στο συμβούλιο να ψηφιστούν. Ο Νίκος κέρδισε την ατομική ασυλία και η Άννα Μαρία ψησίστηκε ως πρώτη προς αποχώρηση.

Οι μπλε αντιμετωπίζουν σοβαρό προβλημα με τον τραυματισμό του Σάκη, που θα μείνει εκτός καιρό και έχουν αποδυναμωθεί αρκετά. Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης των μπλε, όπως είναι φυσικό, δεν θα αγωνιστεί και στην δεύτερη ασυλία, κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για την ομάδα του.

Δύο στα δύο οι μπλε την προηγούμενη βδομάδα, δύο στα δύο οι κόκκινοι αυτή την εβδομάδα, αφού είναι αυτοί που κερδίζουν και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και στέλνουν τους μπλε πάλι σε ψηφοφορία.

Πολύ ενδιαφέρον θα έχει η ψηφοφορία, με την πληοψηφία των μπλε να βγάζει στον τάκο τον Τζέιμς και τον Νίκο Μπάρτζη να ψηφίζει ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Χριστίνα Κεφαλά.

Αρα, υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι οι Αννα Μαρία Βέλλη, Τζέιμς Καφετζής και Χριστίνα Κεφαλά και μένει να δούμε αν θα έχουμε κάποια έκπληξη, ή θα φύγει το μεγάλο φαβορί η Χριστίνα…

Αφήστε ένα σχόλιο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Περισσότερα