Ειδήσεις, νέα από Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Νέα εμπόδια για το γήπεδο της ΑΕΚ

0 2,706

Νέα εμπόδια δημιουργήθηκαν στο γήπεδο της ΑΕΚ,τα οποία όπως φαίνεται καθυστερούν τις εξελίξεις.

Το νέο πρόβλημα για το γήπεδο της ΑΕΚ φαίνεται να δημιουργείται από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη που εδώ και ένα χρόνο έχει μπλοκάρει την Υπουργική Απόφαση σχετικά με το θέμα που έχει αναλάβει και τρέχει ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας ο Γιάννης Βούρος.

Ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του Χατζηδάκη αλλά είναι στο συρτάρι του η Υπουργική Απόφαση που αφορά τη διαχειριστική μελέτη όλων των Αλσών της χώρας, στην οποία βεβαίως θα υπαχθεί και το Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Από την πλευρά του Γιάννης Βούρος τα έχει βρει σε όλα με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου. Παρ’ όλα αυτά η καθυστέρηση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη γεννά νέα μεγάλα ερωτήματα.

Ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας έχει υποσχεθεί πως η Υπουργική Απόφαση θα υπογραφεί το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να τρέξουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και το γήπεδο της Ένωσης να πάρει σάρκα και οστά.

Αφήστε ένα σχόλιο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Περισσότερα