Ειδήσεις, νέα από Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Χαμός στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκου!!!

0 831

Χαμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό, μετά και τον αποκλεισμό στο κύπελλο απο τον Πας Γιάννενα. Οι πράσινοι βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0 και ουσιαστικά αποχαιρέτησαν νωρίς νωρίς την πρόκριση.

Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο επικράτησε ένας μικρός χαμός με τους παίκτες να ανταλάσουν βαριές κουβεντες. Πολλά τα νεύρα, «γαλλικά» και βαριές εκφράσεις μεταξύ των παικτών του Παναθηναϊκού,Ελλήνων και ξένων.

Οι πιο έμπειρποι παίκτες, είχαν μεταξύ τους διαμάχη και αντάλαξαν βαριές κουβέντες. Οι υπόλοιποι παίκτες ζητούσαν να επικρατήσει ηρεμία, αλλά τα αποδυτήρια έμοιαζαν με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Οι ψυχραιμότεροι όμως επικράτησαν και έμειναν όλοι στα λόγια.

Μετά το τέλος του ματς τα αποδυτήρια θύμιζαν νεκροταφείο και κανείς δεν μίλαγε. Αρκετοί παίκτες έχουν παράπονα από τον Λάζλο Μπόλονι και τα εξέφρασαν σε στελέχη της διοίκησης πριν λίγο καιρό. Πλέον ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση και μετά την νίκη απο τον Ολυμπιακό έχει κυριολεκτικά κατερεύσει και κινδυνεύει να μείνει εκτός ευρώπης.

Αφήστε ένα σχόλιο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Περισσότερα