Ειδήσεις, νέα από Ελλάδα και όλο τον κόσμο

ΑΕΚ: Τέλος ο Λυσάνδρου

0 875

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον Μηνά Λυσάνδρου και έκανε και επίσημα αποδεκτή την παραίτηση του από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου, έχει παραιτηθεί εδώ και περίπου 1-1,5 μήνα από την θέση του. Σήμερα συναντήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το ζήτημα, όπου συζήτησαν λεπτομερώς την παραίτηση του 41χρονου.

Ο Λυσάνδρου επανέλαβε τη θέση του στον Δημήτρη Μελισσανίδη πως έχει κλείσει ο κύκλος του στην ΠΑΕ ΑΕΚ και θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του στο ποδόσφαιρο.

Οισχυρός άνδρας της Ενωσης έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Λυσάνδρου, ο οποίος προς το παρόν και για εύλογο χρονικό διάστημα παραμένει στη θέση του. Μέχρι να οριστικοποιηθούν οι τρέχουσες εκκρεμότητες στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αλλά και για την προετοιμασία της επόμενης μέρας στο κλαμπ.

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα υπάρξουν όταν και τυπικά ολοκληρωθεί η θητεία του Λυσάνδρου που προς το παρόν παραμένει στη θέση του. Και αυτό αναμένεται να είναι μέχρι και το τέλος Μαρτίου, οπότε τελειώνει και τυπικά η θητεία του στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Περισσότερα