Η γιαγιά με το σερί των 154 «τυχερών» ζαριών

0 64

Η πιθανότητα να μην φέρει κάποιος επτά μετά από 154 συνεχόμενες ριξιές στα ζάρια, υπολογίζεται πως είναι 1 στα 1,56 τρισεκατομμύρια και όμως η Πατρίτσια Ντεμάουρο έκανε το… θαύμα, σ’ένα τραπέζι ζαριών σε καζίνο της Ατλάντικ Σίτι.

Η Ντεμάουρο έπαιζε ζάρια συνεχόμενα για τέσσερις ώρες και δεκαοχτώ λεπτά, χωρίς να φέρει ούτε μια φορά «εφτάρι», σε σύνολο 154 προσπαθειών, σπάζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ με το αντίστοιχο επίτευγμα.

Είναι άγνωστο το πόσα κέρδισε η εν λόγω… γιαγιά, όμως σύμφωνα με τους υπολογισμούς, τα εκτιμώμενα κέρδη της αγγίζουν τις εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια, ενώ κάποιοι ειδικοί κάνουν λόγο ακόμα και για κέρδη εκατομμυρίων.

Η αν μη τι άλλο, τυχερή Ντεμάουρο, πέρασε ένα Σαββατοκύριακο στην Ατλάντικ Σίτι, όμως δεν την είδε κανείς να ξαναπαίζει. Τελευταία φορά εθεάθη στο ίδιο τραπέζι που κέρδισε, δύο ημέρες μετά τον θρίαμβό της, με την ιδιότητα του θεατή αυτή τη φορά.

«Οι προσδοκίες ήταν εξαιρετικά υψηλές. Δεν θα μπορούσα να παίξω και πάλι, περιμένοντας κάτι αντίστοιχο», ήταν τα λόγια της σε όσους την αναγνώρισαν, αποδεικνύοντας πως είχε καταφέρει να… τιθασεύσει τη «φωνή» που την καλούσε να επιστρέψει στον… τόπο του εγκλήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

To LifeNews.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα